Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd.

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd.

Categoria de produse
Contactati-ne

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd.

Adăugați: Nr.15, Guangdong Road, Beiguan Industrial Park, Jiaozhou City, Qingdao, China

Tel: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Mobil: + 86-13792822973 (disponibilă la dispoziție)

Mobil: + 86-13793207543 (ce este disponibilaproape)

E-mail: sales@jinbeiextruder.com

Linia de producție a pardoselilor din piatră din PVC

Linia de producție a pardoselilor din piatră din PVC

Linia de producție a pardoselilor din piatră și plastic din PVC poate realiza stratul de extrudare, filmul cu strat fierbinte și stratul rezistent la uzură și poate fi finalizat pe același echipament la un moment dat.

Chat Now
Product Details

Linia de producție din piatră din PVC din piatră din plastic

Introducere:

Linia de producție a pardoselilor din piatră și plastic din PVC poate realiza stratul de extrudare, filmul cu strat fierbinte și stratul rezistent la uzură și poate fi finalizat pe același echipament la un moment dat. Utilizarea acestui echipament nu numai că poate realiza suprafața poate fi acoperită la cald cu o varietate de culori diferite de strat colorat strat decorativ, și direct în stratul de decorare strat strat de uzură de căldură, face o varietate de basso-relievo modele de lemn, partea de jos poate fi, de asemenea, direct fierbinte strat de umplutură umplutură amortizare strat. Produsele produse cu acest set de echipamente pot reduce modelele de tratare a suprafeței și pot avea proprietăți rezistente la uzură. Reducerea investițiilor în muncă și echipamente și reducerea considerabilă a costurilor de producție a pardoselilor din PVC.

Caracteristici:

石塑地板1.jpg
设备图1_副本.jpg

Aplicație: Podele SPC / WPC / pardoseli din plastic; Dale de pardoseală interioară; Podele din PVC

石塑地板2.jpg
石塑地板3.jpg
石塑地板5.jpg

Structura produsului:

PVC SPC  board.jpg

Avantajele podelei SPC:

1. Green and Recyclable: Principala materie primă pentru producția de pardoseli din piatră din material plastic este piatra din piatră naturală, care este un tip nou de decor de podea verde și ecologic, care nu conține elemente radioactive.

2, ultra-ușoară și subțire: numai 2-3mm grosime, 2-3kg pe metru pătrat din piatră din plastic de piatră, mai puțin de 10% din materialele solide ordinare. În clădirea înaltă, cu o greutate redusă a clădirii și conservarea spațiului.

3. Rezistent la uzură și anti-alunecare: Suprafața podelei de piatră-plastic are un strat special de înaltă tehnologie, transparent, rezistent la abraziune, care are o proprietate anti-alunecare specială. Comparativ cu materialele de podea obișnuite, podeaua din piatră-plastic are un simț al atingerii în cazul apei lipicioase. Mai astringent, mai puțin probabil să alunece, adică, cu cât este mai multă apă, cu atât este mai astringent

4, elasticitate ridicată și rezistență la impact: textura din piatră din plastic de piatră este mai moale, deci elastică, în greutatea impactului unei bune reveniri elastice, piciorul se simte confortabil, se numește "pardoseală din aur moale".

5, Impermeabil și umiditate: pardoseală din plastic din piatră datorită ingredientului principal - rășină vinilică, care nu se teme de apă în mod natural, atâta timp cât nu este imersată în apă pentru mult timp, nu ar fi fost afectată.

6, Pardoseala din plastic de piatră are un efect unic de absorbție a sunetului, cu materiale solide obișnuite, iar absorbția fonică a acestuia poate ajunge la 20 de decibeli, deci se potrivește unui mediu liniștit, cum ar fi spitalele, bibliotecile școlare, sălile de curs, teatre și alte pardoseli selectate din piatră din plastic,

7. Sudare fără sudură: Pardoseala din piatră și plastic cu culori speciale este instalată strict. Articulațiile sunt foarte mici.

8, Diverse design de model: podea de piatră din plastic, cu o varietate de modele, cum ar fi model de covor, model de piatra, lemn model de podea, etc, poate fi chiar personalizate la comanda.

9, Performanțe bune de izolare termică și termică: pardoseala din piatră din material plastic cu o bună performanță termică, disipare uniformă a căldurii și coeficient de dilatare termică este mic, relativ stabil.


Web: www.jinbeiextruder.com

E-mail: sales2@jbd-china.com


Dacă sunteți de verificare China pvc piatra de plastic linie de producție podea bord, preț, cost, de vânzare, sau PDF, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, suntem unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori.
Hot Tags: pvc piatra din plastic pardoseala linie de productie, China, producatori, furnizori, fabrica, pdf, pret, cost, de vanzare
Produse conexe