Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd.

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd.

Categoria de produse
Contactati-ne

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd.

Adăugați: Nr.15, Guangdong Road, Beiguan Industrial Park, Jiaozhou City, Qingdao, China

Tel: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Mobil: + 86-13792822973 (disponibilă la dispoziție)

Mobil: + 86-13793207543 (ce este disponibilaproape)

E-mail: sales@jinbeiextruder.com

PE mașină de țevi de gaz

PE mașină de țevi de gaz

PE linia de producție a țevilor de gaze are rigiditate excelentă și flexibilitate, rezistență la căldură, rezistență la îmbătrânire, rezistență medicală ridicată, rezistență la fisuri de solicitare a mediului, rezistență la deformare în fluaj, legătură termică și așa mai departe. sistem ductwork între oraș și ...

Chat Now
Product Details

PE linia de producție a țevilor de gaze are rigiditate excelentă și flexibilitate, rezistență la căldură, rezistență la îmbătrânire, rezistență medicală ridicată, rezistență la fisuri de solicitare a mediului, rezistență la deformare în fluaj, legătură termică și așa mai departe. sistem de conducte între oraș și suburbie și joacă un rol important în gazul și alimentarea cu apă a orașului.
Această linie de producție are o caracteristică de înaltă automată și stable.It este popular cu mulți clienți.Și este cel mai bun choiceto replaceimported linie de producție.Adopt noua tehnologie electromagnetică de inducție controler pentru a controla inelul de incalzire electromagnetice, raportul electricuse depășește 98%, poate economisiți 50% energie electrică.

Întreaga mașină de țevi pe gaz PE include mai multe părți. Mașina este compusă din mașină de alimentare cu vid și uscător, extruder cu două șuruburi, modul de conducte PE, rezervor de calibrare în vid, rezervor de pulverizare, mașină de decupat, mașină de tăiat și stivă. Dacă este necesar, de asemenea, stabilim mașini auxiliare pentru clienți.

管制挤出机_副本.jpg

Lungimea rezervorului de calibrare Vacuum este de până la specificația țevii. Imaginea pe care o arătăm este cea de nouă metri. Funcția acestei părți este pentru răcire.

Dacă doriți să cumpărați, veniți și contactați-ne. Suntem renumiți pentru calitatea noastră ridicată, eficiență ridicată, deșeuri reduse și poluare scăzută. Acești ani, țara noastră, chiar și întreaga lume, abordează problemele de mediu. Președintele Xi a spus importanța naturii. Am implementat drumul verde. De fiecare dată când vă aflați, încercăm să vă satisfacem și să furnizăm un extruder bun, o mașină bună din plastic și un serviciu bun.

Web: jinbeiextruder.com

Mail: sales@jinbeiextruder.com

Tel: 86-532-82287266


Dacă verificați China PE Pipe Machine Machine, preț, cost, de vânzare, sau PDF, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, suntem unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori.
Hot Tags: PE Masini de gaze cu teava, China, producatori, furnizori, fabrica, pdf, pret, cost, de vanzare
Produse conexe